Anbefalinger

Anbefalinger

Super let
Det har været så fint og dejlig nemt at samarbejde med webm2. Alt er gået så godt. Kan kun anbefales.
Yderst professionelt

Michael Rasmussen fra WEBm2 er en yderst behjælpelig og kompetent person. Han er altid klar ved telefonen i tilfælde af spørgsmål, og er meget god til at forklare regler og muligheder i forhold til salg. Han ved hvad der er muligt, og hvad der giver mening. Jeg er overbevist om, at han er foran de "almindelige" ejendomsmæglere, på en helt række punkter i forhold til brug og muligheder af nettet, og han er samtidig en god del billigere. Jeg vil klart anbefale WEBm2 som stedet at sælge sin bolig, da du både bliver synligt på nettet, og godt guidet gennem salget.

Hilsen Hugo Kleister


Man får knap og nap hvad man betaler for
Det er en af Danmarks nok billigste ejendomsmæglere, så derfor er forventningerne jo heller ikke høje.
Men det skal alligevel bemærkes at hver gang man havde brug for råd og vejledning, måtte man selv opsøge det. Det kunne være sendt i automatiske emails, eller korte beskeder, det ville nok virke bedre. Så du må læse dig til det hele selvom du køber en pakke der lover en masse, det er til selvhjælp.
Mægler glemte at svare modparts advokat - så de måtte kontakte os direkte. Til sidst opgav hun helt at kommunikere med mægler, ligeså os eftersom han ikke svarede telefonen eller beskeder.
Men måske skyldtes det at lønnen til mægler blev trukket fra som noget af det første da handelsaftalen var underskevet og despositum lagt.

Professionel eksperthjælp til fornuftig pris
Michael Rasmussen fra WEBm2 hjalp mig med at sælge min lejlighed i sommeren 2017.

Han var meget behjælpelig med god responstid, samt havde et godt overblik over alle elementerne i lejlighedssalget. Derudover var prisen meget fornuftig.

Jeg kan varmt anbefale WEBm2 til andre.

Jakob

God og billig måde for ejendomssalg

Hvis du selv kan tage digitalbilleder og formulere dig effektivt så er Webm2 en billig måde at sælge ejendom på. Webm2 tilbød også god service men du er selv den drivende kraft i salget, du skal selv fremvise din ejendom så kan du spare penge. Købers advokat var ikke bekendt med webm2 så han spændte ben for salget, webm2 var uden skyld.


Super professionel service

Alt var gennemført iorden. Havde lange samtaler med Michael, som grundigt forklarede alt vedr. konceptet. Må sige det holder 100% .Har nok sparet 70.000 kr på den samme ydelse, som ejendomsmæglerne vil kræve. Mit hus blev solgt på 30 dage. Viste selv huset frem, og skulle selv lave lidt ekstra papirarbejde. Men det var en god timeløn

FANTASTISK og reel

"Jeg har benyttet mig af WEBm2 selvsalg incl. Mediumpakke 2 gange nu - og begge gange har det lykkedes mig at få solgt relativt hurtigt. Jeg har begge gange sparet en del penge i forhold til vores lokale mægler og konceptet er utrolig enkelt og nemt at bruge for både mig som sælger og for de købere som har fundet mine ejendomme på nettet. Alle dokumenter er blevet indhentet af WEBm2 og alle parter har nekelt og nemt kunne downloade alt direkte fra hjemmesiden, hvilket for mig har betydet en meget hurtig og nem handel uden at skulle gøre noget selv udover at fremvise ejendommen! Mine bedste anbefalinger til WEBm2 og til andre PRØV det....5 stjerner herfra.

Arne Jepsen, Kolding


Sublim service
Sublim service. Har solgt mit hus på 50 dage ved at benytte WEBm2. Michael tog sig altid god tid til at forklare konceptet, og jeg blev nærmest båret igennem hele processen. Enhver henvendelse til ham, gav altid hurtig og professionel respons/ opfølgning. Har sparet en del penge på at bruge dette koncept, og det var egentlig meget nemt. Der er kun den forskel, at du selv skal vise huset frem, og skaffe lidt papirer selv. Men det har givet en meget høj timeløn. Mit hus blev vist på Boligsiden.dk, hvilket er det bedste sted. IKKE boliga, som andre web mæglere reklamerer med. De varmeste anbefalinger herfra.
Fik ikke solgt
De kunne ikke sælge mit hus
God service af Michael Rasmussen
Jeg har igennem 6 måneder forsøgt at sælge mit lille hus igennem WEBm2. Det lykkedes desværre ikke og nu har jeg valgt at sætte huset til salg hos en lokal ejendomsmægler.
Jeg har dog intet at klage over og har fået rigtig god rådgivning igennem hele forløbet.

Billig og god markedsføring
Vi har solgt flere gange igennem WEBm2 og synes det er den helt rigtige måde for os...vi viser selv frem og spare en masse penge i salær. Det virker for os! Vi vil helt sikkert bruge WEBm2 igen.
SOLGT....efter 1½ år hos anden mægler
Jeg solgte min ejerlejlighed i Korsør på 49 dage og kun med et lille afslag i prisen.
Lejligheden havde først været til salg hos Nybolig i 18 måneder uden der skete noget. De holdt et åbenthus hvor der ikke kom nogen og siden skete der absolut intet som helst.
Mit valg af WEBm2 som mægler har været godt fra start til slut - De fik lavet nogle nye fantastiske billeder (blev faktisk helt forelsket i min egen lejlighed igen) og en rigtig god markedsføring via internettet og i løbet af de første 10 dage havde lejligheden været besøgt af mere end 1000 "købere" og jeg fik her min første reele køber henvendelse-:).....det var helt skønt at opleve for jeg var faktisk ved at miste modet hos Nybolig!
Min første køber kunne dog ikke blive godkendt, men efterfølgende var der henvendt sig yderligere 2 købere hvoraf jeg udvalgte den køber som jeg synes havde meldt mest klart ud og som også fortalte hun allerede var godkendt af sin egen bank.
Nu er jeg flyttet til Svendborg og kan slet ikke få armene ned igen.
Jeg vil helt sikkert meget gerne anbefale andre sælgere at bruge WEBm2. Alt er 100% professionelt og prisen var samtidig 1/3 af det beløb jeg skulle have betalt via Nybolig. 5 stjerner herfra.
Godt salg til alle andre...

Hurtig ekspedition og god kundeservice
Vi ønskede at sælge vores dejlige sommerhus og allerede ugen efter vi havde sat det til salg blev huset solgt til nogen fra samme vej.
Vi kan varmt anbefale WEBm2 som mægler

Mikkel Skov

Jeg havde brug for at få solgt min lejlighed hurtigt og gerne billigt. Jeg fandt Webm2 på nettet og synes godt om hjemmesiden og deres koncept - og sidst men ikke mindst deres pris for at sælge min bolig.

De lavede alt arbejdet med papirerne og jeg stod for fremvisningen af min bolig. Solgte boligen på 3 måneder og til prisen!

Klart at anbefale andre.


Simon Pedersen

Som studerende var prisen helt afgørende og mit salg har fungeret som jeg havde håbet på. Næsten solgt til udbudspris og med den ønskede overtagelsesdato.

Kan varmt anbefales andre som godt selv kan fremvise deres bolig


Arne Jepsen

Har fungeret fint hele vejen.

Ikke sidste gang jeg benytter mig af dette! Hra sparet en del i forhold til lokal mægler.


Torben Størner

Helt igennem perfekt


Mark Edal

Hurtig og kompetent rådgivning og formidling. En ekstra fordel var en over standard fleksibilitet og handledygtig adfærd, når dette var påkrævet.

Hermed mine bedste anbefalinger til WebM2 og ikke mindst ledelsen.


Solgte andelsbolig - Lyngby

Vi har solgt vores andelslejlighed via Webm² og kan virkelig anbefale firmaet! Webm² yder en høj service til en god pris. Vi havde købt ny bolig og skulle sælge vores lejlighed hurtigst muligt til en rimelig pris. Det lykkedes os også overraskende hurtigt med hjælp af Pro-annoncen fra Webm². WebM2 hjalp os med alle de relevante tekniske spørgsmål og kort tid bagefter blev vores lejlighed professionelt præsenteret på boligmarkedet. Allerede efter få uger havde vi en trafik på 2000 kliks, efter 4 måneder står vi på over 4200 (lejligheden ligger indenfor Københavnsområdet). Det medførte hver uge 2 fremvisninger til virkelig interesserede folk. Efter 6 uger måtte vi endda vælge mellem flere bud til andelsprisen og solgte med hurtig overtagelse. Vi takker Webm² for et rigtig godt forløb hele vejen igennem. mvh Maritta & Mikkel


Solgte lejlighed - Aalborg

Vi vil meget gerne anbefale Webm² A/S. Vi har haft vores ejerlejlighed til salg gennem 1 år - først hos Home og siden hos Nybolig uden noget positivt resultat. Vi valgte herefter at nedsætte vores bolig (hvilket både Home og Nybolig forsøgte løbende efter vi havde sat til salg hos dem, men uden at ville give nogen rabat på deres salær) og samtidig prøve os med et billigere salær. Vi sparede derved næsten det samme som vi nedsatte vores bolig med og fik solgt på blot 3 måneder!! Vi kan derfor på alle områder anbefale Webm² som udover at have et meget konkurrencedygtigt koncept også har formået at yde os den bedste rådgivning og service....flot klaret. Held og lykke med Jeres "nye" hjemmeside....stor ros herfra. Hilsen Tommy & Mette


Solgte lejlighed – København N

Vi kan varmt anbefale andre sælgere at benytte sig af Webm². Vi har selv benyttet os af firmaets Mediumpakke og har fået solgt vores ejerlejlighed midt i København på kun 4 uger! Vi har haft flere mæglere til at vurderer vores lejlighed, men ingen har kunnet matche det tilbud vi fik hos Webm². Vi har 2 vennepar som også snart skal sælge og de agter at gøre det samme. God vind....Hanne & Klaus


Solgte lejlighed – København K

Jeg har benyttet mig af Webm² og kan varmt anbefale andre at gøre det samme. Jeg har fået personlig og kompetent vejledning igennem hele processen - dette selv om jeg kun har benyttet mig af den lille pro-annonce pakke. Konceptet er skruet genialt sammen. For få penge får du din lejlighed på de relevante websites. Men skulle du ønske dig hele "ejendomsmægler-pakken", er priserne stadig meget konkurrencedygtige. Signe, København K


Solgte sommerhus - Langeland

I sommers solgte jeg via Webm2 mit sommerhus på Langeland. Jeg har efter 7 måneder salgsperiode fået solgt mit sommerhus og har i hele forløbet følt mig godt rådgivet af vores ejendomsmægler via Webm2 og den service jeg har modtaget har været meget bedre end hvad jeg tidligere har prøvet. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anvende Webm2 igen når jeg skal sælge min ejendom i København.


Solgt lejlighed - Brabrand

Jeg ønskede at sælge min lejlighed i Aarhus uden at tabe for mange penge. Jeg endte med at få solgt uden tab!

Jeg fandt Webm2 via nettet og fandt konceptet godt. Jeg ville gerne vise min lille lejlighed frem for andre købere (troede selv det ville blive studerende som mig selv) og dette forløb helt uproblematisk idet jeg blot henviste til Webm2 såfremt der var spørgsmål jeg ikke selv kunne besvarer. God service og fornuftige priser. Vil helt sikkert gerne anbefale Webm2 til andre.


Villa solgt - Skanderborg

Godt tilfreds. Billigt salær. God service. Hurtigt salg.


Solgt villa - Odense

Flot arbejde! Flot præsentation af vores ejendom og super service.

Vi har allerede fortalt og anbefalet Webm2 i vores grundejerforening ifm. den sidste sommerfest. Jeg er sikker på I får flere huse til salg herfra – alle har været overrasket over den service I har ydet og 2 andre som har til salg andre steder har begge udtrykt stor misundelse på den måde I har løst opgaven på. De afventer blot deres aftale skal udløbe hvorefter de skifter såfremt de ikke selv har fået solgt.


Solgt villa - Vejle

Vi valgte Webm2 efter vores datter havde købt en studiebolig i Aarhus. De er både professionelle og prisbevidste. Vi har kun oplevet service og hjælp igennem vores ejendomshandel og det samme oplevede vi som købere da vores datter købte sin bolig. Vi har en opfattelse af både køber og sælger befinder sig godt her. Herudover har både vores bankforbindelse og vores advokatforbindelse rost konceptet til skyerne! De oplevede både service og svartider de ikke tidligere var vant til fra den branche.

Vi vil bruge dem igen når lejligheden i Aarhus skal sælges. Tillykke med et super koncept og en fantastisk service. 6 stjerner herfra.


Solgt lejlighed – København Ø

Jeg fik Webm2 anbefalet via en forretningsforbindelse og må ærligt tilstå jeg kun fortryder jeg ikke kendte til dette koncept langt tidligere. Vi har allerede solgt 3 ejendomme igennem Webm2 og den seneste var en decideret liebhaver lejlighed til 10 mio. og som havde været til salg de seneste 3 år via forskellige lienhaver mæglere uden noget salg og med næsten ingen aktivitet. Efter at have skiftet mægler til Webm2 fik vi meget hurtigt 2 seriøse købstilbud som vi seriøst overvejede, at takke ja til, men idet vi stadig oplevede stor besøgstrafik hos Webm2 og stadig havde 2-3 fremvisninger om ugen valgte vi altså at afvente. 1 måned efter solgte vi også den type lejlighed til en god pris!


Solgt 10 lejligheder – København S og SV

Vi har et ejendomsfirma hvor vi dels opfører, opkøber og sælger restlejligheder og vi anvender jævnligt Webm2 til løsning af disse opgaver. Har anvendt Webm2 siden 2008 og har altid været tilfreds. Kender Michael Rasmussen fra tidligere og har handlet ejendomme med ham siden 1993 og har altid opfattet ham som meget seriøs og professionel aktør i alt hvad han gør.  Vil gerne give ham og Webm2 vores bedste anbefalinger.


Solgt lejlighed - Farum

Ros, Ros og atter Ros!

Vi solgte vores lejlighed på Ryttergårdsvej med kun 5 fremvisninger og uden nogen prisforhandling efterfølgende?! Vi viste selv lejligheden frem og sparede godt og vel 30.000 skattefrit! Helt uforståeligt alle ikke gør dette. Vores lejlighed var jo også annonceret på alle de øvrige mæglere´s hjemmeside Home, Nybolig, EDC og Danbolig uden mer omkostning for os og med anvendelse af det samlede køberkartotek for alle mæglerne!


Solgt villa - Værløse

Vi havde tidligere købt huset via samme mægler, mens han var hos Nybolig. Vi solgte også vores daværende hus og fritidshus via ham. Både vores 2 salg samt vores køb forløb til 12 med kryds og slange og derfor vidste vi på forhånd vi ville anvende ham som mægler. Nu arbejdede han så hos Webm2 til 15% af det salær han skulle have hos Nybolig!! Det var faktisk kun for godt til at være sandt. Vi føler efter endnu et salg at vi har været nogle gode kunder, men også at uanset hvilket salær vi har betalt at vi har modtaget en kompetent og meget professionel tilgang til hele salgsprocessen. Vores varmeste anbefalinger til Michael Rasmussen hos Webm2.


Solgt villa - Storvorde

Klar parat start! Mine betænkeligheder ved at benytte en ejendomsmægler på nettet blev gjort til skamme. Jeg fik en kompetent og serviceminded behandling. Jeg ville med glæde benytte Webm2 igen.


Solgt lejlighed - København

Efter at have hørt om Webm2 via en studiekammerat var jeg inde på Jeres hjemmeside og her havde jeg selv let ved at navigerer rundt og finde Jeres priser og en forklaring om hvilke pakker jeg kunne vælge som sælger. Jeg valgte en fuld mæglerpakke idet jeg aldrig tidligere har prøvet at sælge en bolig før og jeg sparede mellem 15.000-40.000 ud fra de øvrige vurderinger jeg havde indhentet! Lækkert når man er studerende.

NB. Jeg ville muligvis næste gang vælge selv at fremvise.


Solgt villa - Kolding

Jeg valgte Webm2 pga. det lave salær og idet jeg kendte den lokale Webm2 mægler. Havde kun mit hus til salg i 1½ måned hvorefter det var solgt. Super professionelt og lige efter bogen. Alt forløb som aftalt. Klar anbefaling herfra.


Solgt villa - Viborg

Efter en lidt træg start kom foråret og efter nogle professionelle billeder som vi modtog via Webm2 kom der endelig gang i fremvisningerne. Vi fik solgt, men måtte dog accepterer et lidt lavere købstilbud end det vi havde håbet på, men alt i alt er super glade for endelig at have fået huset solgt og være flyttet ind i vores nye bolig. Tusind tak for hjælpen og de mange gode råd undervejs. Vi vil meget gerne give Jer en anbefaling og vil også selv benytte os af Jeres koncept næste gang (håber dog der går mange år indtil det skal ske-J).


Solgt villa - Næstved

Vi søgte bevidst efter en billigere løsning end de traditionelle mæglere som vi fandt for dyre og for selv højtidelige. Efter at have undersøgt 3 alternative internetløsninger faldt vi for Webm2´s grundpakke, hvor vi selv kunne stå for fremvisningen og samtidig modtage alle relevante dokumenter. Herudover er min kone advokat og hun havde i sit daglige virke oplevet flere handler med Webm2 som mæglere og synes det havde virket super professionelt og derfor blev det Webm2.


Rækkehus solgt - Lyngby

Fik solgt med det samme til en fornuftig pris. Havde tidligere huset til salg uden noget salg, siden var det udlejet i 2 år og mens det var udlejet blev det solgt via Webm2 til samme pris som jeg tidligere havde forsøgt og til det halve i salær! Kan bestemt anbefales andre at bruge Webm2 de er både professionelle og servicemindede og har nogle gode og brugbare mæglerydelser der passer til alle salgssituationer vi har som sælgere i et svært marked.


Villa solgt – Smørum Nedre

Jeg vil gerne anbefale Webm2. Jeg havde først mit hus til salg hos 2 andre mæglere uden noget resultat og næsten uden nogen aktivitet, men så fandt jeg Webm2 via en anden bolig jeg kiggede på og valgte efterfølgende dem som mæglere på mit eget hus.

Nu skete der pludselig noget. Vi havde et ønske om at skifte bolig med noget større i området og her tilbød Webm2 at hjælpe os med dette og nu 3 måneder efter har vi både fået solgt vores eget, men også fundet vores nye drømmebolig!

Fantastisk koncept og service. Klar anbefaling herfra.


Solgt lejlighed - Aalborg

Vi var første gangs sælgere og derfor noget i tvivl om konceptet, men gik efter at spare nogle af de mange penge vi synes de øvrige mæglere skulle have. Vi troede også på at hvis vi valgte en middel pris at vi kunne sælge vores bolig idet den lå meget attraktivt for unge mennesker – hvilket heldigvis også vidste sig at holde stik. Vi fik solgt på blot 1 måned. Vi har allerede anbefalet 2 andre i opgangen at gøre det samme og herudover har vores forældre også skiftet til Webm2.


Solgt lejlighed - Sønderborg

Ved at benytte Webm2 frem for en traditionel ejendomsmægler har jeg sparet mindst 35.000 kr. Webm2 har stået for alt papirarbejdet og har altid svaret hurtigt på mine mails. Jeg har været meget tilfredse med Webm2 og vil gerne anbefale det til andre!