Auktionsskøde

Auktionsskøde

 

Et auktionsskøde, adskiller sig kun en lille smule fra et almindeligt skøde, sagen er den, at et auktionsskøde bruges under en tvangsauktion, eller en normal auktion, hvor en bolig sælges. Et auktionsskøde, skal udstedes af fogedretten. Typisk vil et auktionsskøde blive udstedt, når køber har opfyldt hans forpligtigelser, i forbindelse med auktionen. En købers forpligtigelser i forbindelse med en auktion, er ting som betaling af det angivet beløb, der var på buddet, og derudover opfylder alle auktionsvilkårene.
Alt i alt, er et auktionsskøde, egentlig blot et helt almindeligt skøde, der beviser at det er dig, der ejer boligen. Auktionsskøde, er blot med til at vise at du har købt ejendommen på auktion. Det eneste tilfælde du får brug for et auktionsskøde, er altså hvis du vælger at købe din bolig på en auktion, og ikke via en normal handel.
Selvom du ikke har brug for at få lavet et normalt skøde, anbefaler vi altid at du får en fagmand til at hjælpe dig, i forbindelse med handlen.

Du betaler ikke kun det du byder

Hvis du vælger at købe din næste bolig på auktion, er der en ting du skal være særlig opmærksom på. Du skal nemlig huske lige at kigge på, hvilke andre beløb du kommer til at betale. Først og fremmest, skal du for at få fat i boligen, naturligvis være højestbydende på boligen, det beløb skal du selvfølelig betale. Udover det vindende beløb, skal du også betale det beløb, der står angivet som størstebeløbet i salgsopstillingen.  Den sidste ting du skal betale, når du køber din bolig på en tvangsauktion, er en særlig auktionsafgift til staten.

Det betyder altså, at for at kunne få dit skøde, i dette tilfælde auktionsskøde, skal du betale følgende: Summen af dit bud + Størstebeløbet + Afgift til staten.  Når alle tre beløb er betalt, vil du modtage dit auktionsskøde, og dit bevis på at du nu er ejer af boligen. Ved at få hjælp fra WEBm2, sikrer du dig at du har alt det juridiske på plads.

Hvem modtager pengene?

Når du køber en bolig, på en tvangsauktion, kan det være rart at vide, hvem der egentlig modtager de penge, som du betaler for boligen. Det kan hurtigt virke uoverskueligt, da der typisk er mange parter, der ønsker at få sin pant eller udlæg retur, når boligen sælges. Heldigvis, er det relativt simplet, hvem det er, der modtager pengene, og i hvilken rækkefølge. I salgsopstillingen, vil du altid kunne finde en liste, over hvem der har noget til gode i boligen.  Listen er altid påført beløb, og ordnet i den rækkefølge, som pengene udbetales i. Hvis købssummen, er højere end det beløb den første kreditor har gjort krav på, så vil de resterende blive udbetalt til den næste på listen, hvilket fortsætter indtil, der ikke er flere penge tilbage. Det betyder altså, at hvis der ikke er penge nok til alle kreditorer, vil dem der står nederst på listen, ikke få deres udlæg, eller pant tilbage.

For kr. 1.700,- får du både tinglyst dit auktionsskøde

Bestil her

Bestilling af Auktionsskøde kr. 1.700
Fornavn Efternavn
Telefon E-mail
Detaljer om din bolig
Boligtype
Postnr By
Adresse Boligareal
Grundareal Antal værelser
Antal plan (inkl. kælder) Byggeår
Beskrivelse af boligens stand Forventet salgspris

 

Prisen er inklusiv moms og omfatter følgende service fra en erfaren køberrådgiver:

  • Tinglysning af auktionsskøde

Forløb

WEBm2 modtager det udstedte auktionsskøde fra dig/Jer samt en kopi af dit/Jeres billed-ID og sygesikringskort og sender en rådgivningsaftale som signeres af dig/Jer.

WEBm2 udarbejder skødet i tinglysningssystemet ud fra auktionsskødet.

Link til signering af skødet frremsendes sammen med vores faktura der også indeholder retsafgiften til staten. Du/I underskriver/signere skødet i tinglysningsystemet med din/Jeres Nem-ID.

WEBm2 anmelder skødet til tinglysning når fakturaen er betalt. Skødet modtages retur fra tinglsyningsretten efter normalt 2-3 hverdage.

Skødet fremsendes herefter af WEBm2 til dig/Jer for endelig godkendelse hvorefter sagen er afsluttet.

Copyright © WEBm2 A/S - din online ejendomsmægler · CVR 29 91 99 17 · webm2-web03 (0.0115 sek.)