LUKSUS POOL SOMMERHUS MED GOD LEJEINDTÆGT 200.000!

Luksussommerhus med fine faciliteter og mulighed for mange sjove timer både inde og ude.
Et sommerhus for den aktive familie, som ønsker at få mange gode oplevelser sammen; børn som voksne vil elske det tilhørende poolrum med bassin og spabad.

NB. Huset blev i 2018 sodskadet og derfor renoveret i perioden 2018-2019 hvor følgende blev udskiftet: 

  • Ny beklædning lofter og vægge
  • Nye hårdehvidevare
  • Nyt køkken
  • Ny brændeovn/skorsten
  • Nye gulve i stue og værelser
  • Nye indvendige døre
  • Nyt badeværelse
  • Nye senge, gardiner og rullegardiner


Indretning
Sommerhuset er opført med kvalitet som nøgleord, og man fornemmer fint, at nuværende ejere har sat deres personlige præg på indretningen. Overalt er gode og pæne møbler og moderne faciliteter, eks. trådløst internet. Det store og åbne opholdsrum med køkken, spisebord og stue, er centralt placeret og vil hurtigt blive familiens samlingspunkt. I stuen er et hyggeligt sofaarrangement med mange siddepladser, her kan man bruge de kølige aftener foran tv’et eller med en god bog i varmen fra brændeovnen. Derudover rummer huset to badeværelser, fire værelser, en hems og har direkte udgang til to terrasser. Børnefamilier vil sætte pris på opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og god plads til seng og stol til de mindste. Alt i alt et velegnet og funktionelt sommerhus til nogle uforglemmelige familieferier i det nordjyske. 

Poolrum
Fra stuen er der adgang til sommerhusets poolrum. Et dejligt rum med masser af lys og udsigt til haven fra de store vinduer. Bassinet er 19m2 stort med masser af plads til plask og leg, og når vandet begynder at føles lidt koldt, kan man gå i den varme sauna i det tilhørende badeværelse. Til de voksne anbefaler vi at fylde spabadet op og få løsnet musklerne efter en lang dag ved stranden eller i skoven. Pool størrelse: L 4,9 x B 2,6 x D 1,2 m.

Udendørs
På den store naturgrund er der næsten garanti for et sjovt udendørsliv, med legehus, sandkasse, gynge og trampolin er alle muligheder i hvert fald til stede. Sommerhuset ligger godt i læ fra de høje træer, som omgiver det meste af grunden, og solen kan nydes fra de to terrasser; den ene i det sydøstlige hjørne har en overdækket del, og den anden østvendte er ideel til morgenkaffen.

Beliggenhed
Grønhøj er et dejligt roligt og fredfyldt område mellem de større turistbyer Løkken og Blokhus. Her er en skøn natur, og det er derfor oplagt med nogle lange traveture i det bakkede landskab; tag f.eks. turen til det fredede Lille Norge eller udsigtspunktet ved Guldagerhøj, hvor man belønnes med det smukkeste skue over Jammerbugten. Fra huset har man kun 400 meter til Grønhøj Strand, som er en af de smukkeste i hele Nordjylland, her er også masser af små gryder i klitterne, hvor man kan slikke sol helt uforstyrret. Tæt på er også Grønhøj Strand Feriecenter, hvor der er mulighed for at spille minigolf og tennis og prøve lykken i spillehalen. Desuden ligger Grønhøj centralt for mange udflugtsmål i hele Nordjylland, fra Faarup Sommerland et par kilometer væk til en lidt længere køretur til Skagen i nord.

Lejeindtægt i 2020 var lavere end sædvanligt pga coronaen og dermed accepterede aflysninger.

Ejer forventer i 2021 en ejerindtægt på ca kr. 200.000. Huset har jo eget solcelleanlæg på 4800 kw og derfor tjenes der også ekstra penge på forbruget!

Bestil materiale
Du modtager automatisk materialet pr. email indenfor få minutter.
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Bestil fremvisning
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Giv et bud
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.