Økonomi

  • Kontantpris 735.000
  • Udbetaling 40.000
  • Brutto 3.194,00
  • Netto 2.653,00
  • Anvendelsesudgift 1.778,00

Information

  • Sagsnummer 12MR-151379
  • Byggeår 1974
  • Boligareal 75 m2
  • Grundareal 1.211 m2
  • Antal rum 4

Velvedligeholdt sommerhus

NYT NYT: Der er kommet 2 helt nye lækre vedligeholdelsesfrie 3 positionsdøre ud til træterrasse, samt ny trappe/repos op til hoveddøren - ligesom der her i november er installeret en helt ny Panasonic varmepumpe!

For enden af den lukkede sommerhusvej Tjørnevænget står dette hyggelige og flotte fritidshus klar til at byde nye ejere velkommen.

Husets rummelige stuer og tre gode værelser giver plads til familie og venner, og takket være flere istandsættelser i 2015-16 fremstår alt pænt og velholdt. Udenfor venter en hyggelig og øst og-vestvendt have med fornemme forhold for såvel solbadning som boldspil.

Fra den fredelige adresse er der kort afstand til alle tilbuddene i Hornsherred, og stranden ved Vellerup Vig hvor der er en hyggelig badebro. Ved vandet er der også en lille hyggelig isbod.

Desuden er der ikke mere end få hundrede meter til bus der hurtigt bringer en til de nærliggende handelsbyer Skibby og Kirke Hyllinge hvor de fleste større supermarkedskæder er repræsenteret, og videre til den flotte domkirkeby Roskilde, samt Frederikssund der har Nordsjællands største shoppingcenter Sillebroen, så der er rigeligt med shoppemuligheder, og der er rig mulighed for at komme til og fra huset uden bil.

Roskilde og Frederikssund er begge stationsbyer så Kbh kan nås inden for en time.

Udefra præsenterer huset sig charmerende med mørk facade, matchende sadeltag samt hvide/sorte vinduesrammer.

Inden døre fortsætter det positive indtryk, for her sørger de store vinduespartier for en skøn atmosfære overalt i det 75 kvadratmeter store hus. Den ene af de store stuer har nyere panoramavinduer, den anden stue har adgang til lækker østvendt træterrasse. 

Køkkenet er i åben forbindelse med begge stuer, og takket være kiploftet og en hyggelig brændeovn med muret skorsten er her en behagelige stemning, en konstant varme sørges der for af en nyere centralt placeret airconditioner/varmepumpe. De tre værelser har alle en god størrelse, og huset rummer endvidere en fin entré og et romantisk badeværelse med skøn bruseafdeling. I en del af huset med separat indgang fra træterrassen er der gjort plads til vaskefaciliteter. Den direkte udgang fra stuen til terrasse, gør det nemt at rykke sommerens måltider udenfor.  Huset ligger på en lige over 1.200 kvadratmeter stor grund, hvor kombinationen af to store græsplæner og hyggelig beplantning med mange frugttræer, giver de bedste forudsætninger for et solbeskinnet udeliv.

Ligeledes forefindes der et hyggeligt isoleret anneks med termoruder og indlagt strøm.

Vellerup byder på flere små gårdbutikker samt en lille sommercafè. I kort afstand fra huset finder i Hammerbakke hvor der er mulighed for at sejle over til Orø. Og ved de lokale fiskere kan man købe friskfanget fisk.

Vil I opleve det hele selv, så ring for en fremvisning!

Faciliteter

Sælger har endnu ikke tilføjet nogle faciliteter til ejendommen.


I nærheden

Sælger har endnu ikke tilføjet stedet i nærheden af ejendommen.


Andre har også set

0 m2 3 rum
Fritidsgrund

Nordre Smalbyvej 46

9370 Hals

125.000

3284 m2 0 rum
0 m2 3 rum

Copyright © WEBm2 A/S - din online ejendomsmægler · CVR 29 91 99 17 · webm2-web03 (0.233 sek.)