Økonomi

  • Kontantpris 998.000
  • Udbetaling 50.000
  • Brutto 3.960,00
  • Netto 3.395,00
  • Anvendelsesudgift 1.580,00

Information

  • Sagsnummer 12MR-151397
  • Byggeår 1968
  • Boligareal 100 m2
  • Grundareal 1.000 m2
  • Antal rum 3

Dejligt sommerhus i sydlandsk stil

Tæt ved Jægerspris i kanten af sommerhusudstykningen Over Dråby Strand ligger et stort moderne ( 1½ plans) fritidshus belagt med røde tegl med et samlet gulvareal på ca. 145 m2. Ejendommen er beliggende på en 1000 m2 stor dejlig grund direkte ud til åbne marker og skov, ikke langt fra vandet. Fra indkørslen med plads til 3 biler fører en gangsti, der udvider sig og er belagt med bornholmsk brud op langs siden af huset, hvor den del af førstesalen er båret af murede søjler giver dejligt ly for sol, såvel som regn og vind. Det er lavet i flot sydlandsk stil.

Når man åbner hoveddøren træder man ind i entreen, hvor der til højre er der et meget stort og lyst badeværelse med marmor travertin  fliser, samt stort vaskearrangement med skabe og stor flot granitbordplade. Der er ligeledes vaskemaskine og tørretumbler. Modsat badeafdelingen går man fra entreen ind til køkkenet der viderefører den sydlandske stil udefra, med muret adskillelser og åbne flotte træhylder og smuk mørk træbordplade. Køkkenet  ligger i direkte forbindelse med niveaudelt stor stue med sydvendt vinduesparti med dobbeltdør der fører en ud på en stor delvist overdækket let hævet træterrasse, hvor man kan sidde ugenert, og nyde de dejlige solrige dage og hyggelige grillaftener. I stuen er lysindfaldet meget generøst, og på kølige dage kan brændeovnen supplere de moderne digitaltstyrede elradiatorer med sin knitrende varme. I vinkel her til endnu en åben stue, hvorfra en trappe kan føre en til  førstesalen/ hemsen der er oplagt til børnene eller overnattende gæster, rummende hele 46 m2, hvorfra der er åben balkon med overblik ned over 1/3 del af stuen, hvor lofthøjden strækker sig op mod de 5 meter.

I underetagen er der ydermere et større soveværelse med udsigt til markerne bag huset, og ved daggry er det ofte at man ser råerne gå og græsse på marken. Der findes endnu et  værelse i underetagen, der hvis man ønsker det kan bruges til kontor / gæsteværelse, eller hvis man ønsker det kan bruges til udvidelse af køkken/alrum.

Haven byder på mange hyggekroge og har yderligere en hævet fliseterrasse i rundbuestil.

Faciliteter

Sælger har endnu ikke tilføjet nogle faciliteter til ejendommen.


I nærheden

Sælger har endnu ikke tilføjet stedet i nærheden af ejendommen.


Andre har også set

Sommerhus

Hellesvej 11

7770 Vestervig

1.200.000

1035 m2 3 rum
0 m2 3 rum
0 m2 3 rum

Copyright © WEBm2 A/S - din online ejendomsmægler · CVR 29 91 99 17 · webm2-web03 (0.3894 sek.)