FERIEHUS TÆT PÅ HAVET - BADELAND OG THY NATIONALPARK I BAGHAVEN

Vigsø Feriecentret blev opført i perioden 1967-1970 på skrænten mod havet, det der i dag er kendt som A-byen. I 1972-1973 blev der bygget yderligere 25 huse, det vi i dag kalder B-byen. Senest, i 1988, blev der bygget 62 huse og centerbygning med, hvad der dengang var Nordeuropas største badeland. Det store bassin i badelandet rummer ikke mindre end 600.000 l. vand og centerbygningen er på 7.500 m2. Således fremstår feriecentret i dag med i alt 174 huse samt et feriehotel beliggende midt i Vigsø by. Centret har egen restaurant i renoverede lokaler. Grotten, som ligger i forbindelse med badelandet, er feriecentrets andet spisested. På Vigsø Feriecenter tilbyder vi alle former for kursus- og konferencefacilliteter. Lokalerne er udstyret med topmoderne av-udstyr. I alt dækker Vigsø Feriecenter 146 tdr. land og kan rumme mere end 1.100 gæster samtidigt.
Husene er tegnet af professor og arkitekt Stephan Kappel. Stephan Kappels prisvindende arkitektoniske stil kombineret med hans sikre valg af materialer - rustikke sten, klinker, træ og store vinduesflader - trækker naturen helt ind i stuen. De fritliggende huse - de fleste med havudsigt - er smukt indpasset
i terrænet på en naturlig måde, der passer til landskabets rytme. Husene og udendørsaktiviteterne er tilpasset områdets natur og fungerer smukt som indramning for et godt og aktivt ferieliv.
Den velindrettede feriebolig fremstår med dets arkitektoniske særpræg og veldisponerede indretning som en moderne og velfungerende bolig. Brændeovnen er placeret midt i boligen, så den kan sprede varmen til alle rummene. Desuden oplever man konstant at være tæt på gedigne materialer med træ - og murstensvægge, der spiller flot sammen med de oprindelige smukke gulve og det nye lyse køkken med stålgreb - en kontrast mellem det rustikke
og det elegante. I boligen er der 2 separate soverum med skabsplads og hems. Funktionelt badeværelse med brus. I stuen findes ny 32 Sony LCD fladskærm. Full HD, 100 Mhz. og adgang til 34 TV kanaler. Huset har ikke havudsigt, men ligger tættest ved havet.

Bestil materiale
Du modtager automatisk materialet pr. email indenfor få minutter.
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Bestil fremvisning
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Giv et bud
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.