NYT! - Jordvarme! - Landsby! - God pris!

1.852 kvm. stor nyanlagt og solfyldt have og helt nyopført 86 kvm.(146 kvm.) Fiskerhus bygget af Huscompagniet.

Huset er fredeligt beliggende i udkanten charmerende landsby til åben mark, 8 min. fra motorvej, 5 min. fra Faxe, cykelafstand til skov, strand og Feddet, ca. 10 min. til lystbådehavn i Fakse-Ladeplads eller Præstø, 20 min. til Næstved og ca. 30 min. til Storkøbenhavn.

Huset stueplan/færdigindrettede areal er 86 kvm. ,som indeholder stor entre, stort dejligt bryggers med stålbordplade med vask, teknikskab med skydelåger, her er installeret Jordvarmeanlæg fra Vølund(varmeforbrug, kun kr. 225/måned!!), samt Nilan ventillationsanlæg for hele huset. Stort badeværelse og køkken med terassedør mod vest, alle hvidevarer medfølger, nye som hele huset er!!
Dejlig stor og lys sydvendt stue, soveværelse med skabsvæg.
Gulve er belagt med lyse klinker og i stue og soveværelse med lyst matlak aske-parket.

Taget er ægte røde tegl og tagrender er udført i zink, som er med til at udtrykke at der er valgt materialer af ekstra høj kvalitet og god smag til denne nybyggede bolig.

Huset er ideelt for par eller enlig med eller uden børn, yngre som ældre, som ønsker minimale udgifter til varme mv. og som ønsker nyt hus, som stort set ikke kræver vedligeholdelse, dvs. lave udgifter og tid til sig selv og man kan nøjes med at hygge med haven!! Haven er anlagt med fliseterresser, fliser omkring hele huset, ca. 10 nye frugttræer, samt ikke mindst er der opsat nyt dyrehegn omkring hele den store grund med diverse spændende kaprifolie, valnød, syren, brombær, hassel, kirsebær, mv.
Er familien større, så er 1.salen helt klar til indretning, der er fremført vand og varme til loftet, samt vinduer i de murede gavl-trekanter, så det kan indrettes med yderligere værelser af handymanden. Pga. den stor grund, kan der ligeledes laves en vinkel med ekstra værelser til huset - her er alle muligheder åbne! Ligesom den store syd- og vestvendte grund giver mulighed for alle drømme om eventuel køkkenhave, boltspil, hyggekroge, drivhus osv.
En perle til en pris langt under opførelses-prisen - en unik mulighed for et helt nyt hus med energimærke A og en pletfri Tilstandsrapport!!

3 gode grunde til at købe dette hus:
1. Det er nyopført/ingen udgifter til udskiftninger/vedligeholdelse, energivenligt med jordvarme, varme udgift kun kr. 225/md.
2. Stor grund i rolige omgivelser/landsbymiljø med udsigt til marker!
3. Rigtig god pris, byggepris incl. grund kr. 2.250.000 - Spar kr. 850.000!

Dejligt hus som skal ses!


Bestil materiale
Du modtager automatisk materialet pr. email indenfor få minutter.
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Bestil fremvisning
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Giv et bud
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.