Om WEBm2

Om WEBm2

WEBm2 A/S blev stiftet i 2006 med det formål at formidle handel med fast ejendom via internettet. 

Navnet WEBm2 er en sammensætning af World Wide Web (i daglig tale internettet) og m2 som betyder kvm. Det udtales web-kvm.

Vi har siden ultimo 2009 haft fokus på formidling af fast ejendom i Danmark og vores målsætning er, at formidle mere end 1.000 handler fra 2020.

WEBm2 A/S – er et fuldt ud uafhængigt ejendomsmæglerfirma med speciale i salg af fast ejendom via internettet i Danmark. Vi er ikke som så mange andre ejet af en kreditforening, en bank eller et forsikringsselskab – vi er et 100% danskejet aktieselskab uden nogen ejer med tilknytning hertil.

WEBm2 A/S udmærker sig ved, ikke at have nogen dyre butikslokaler, dyre reklamefolk eller store udgifter til personale som skal passe nogen fysiske butikker. Vi har heller ikke store og dyrere lokalannoncer, som alene er en reklame for mægleren. Derfor kan vi tilbyde DIG det absolut billigste salær og samtidig fremvise din ejendom på alle de største og mest relevante hjemmesider og boligportaler - herunder mæglernes egne hjemmesider.

Vores ydelser er baseret på internettet og vi kan tilbyde vores kunder ydelser indenfor ejendomshandel, til de absolut mest attraktive priser.

Vi glæder os til at formidle din næste ejendomshandel!