Samarbejdspartnere

Finansiering

BRF Kredit

BRF kredit er realkreditselskab som tilbyder realkredit finansiering indenfor de lånegrænser som de forskellige boligtyper, i henhold til loven, tillader.

Realkredit Danmark

Realkredit Danmark er realkreditselskab som tilbyder realkredit finansiering indenfor de lånegrænser som de forskellige boligtyper, i henhold til loven, tillader.

Jyske bank

Jyske Bank giver tilbud til de købere som anmoder om boligfinansiering via BRF Kredit og som har behov for tilbud på et boliglån.

Forsikringsselskaber 

Willis

Willis Forsikringsmægler selskab anvender WEBm2 til bl.a. at rekvirere tilstandsrapporter og forsikringstilbud på de ejendomme som kræver dette. Tilbudene udarbejdes i samarbejde med Dansk Boligforsikring.

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring anvender WEBm2 til bl.a. at rekvirere tilstandsrapporter og forsikringstilbud på de ejendomme som kræver dette.

Nem Forsikring

NemForsikring anvender Webm² til bl.a. at rekvirere tilstandsrapporter og forsikringstilbud på de ejendomme som kræver dette.

Boligportaler

Boligsiden.dk

Boligsiden.dk er sammen med Boliga.dk danmark´s største og mest besøgte boligportal. Boligsiden.dk anvendes af næsten 96% af alle købere og er dermed den største og vigtigste boligportal for en sælger at annoncere sin bolig på. Alle vores SelvsalgPro emner eller vores mæglerpakker (Medium, Premium eller Liebhaver) annonceres på denne boligportal.

Boliga.dk

Boliga.dk oplyser de har over 900.000 besøgende pr. juni 2016 mod 340.000 i 2012. Boliga er således absolut en attraktiv boligportal når det drejer sig om at markedsfører sin bolig. Her søger brugerne primært efter bolig statistik og for en sammenlgning af disse for området og ejendomme solgt i nærheden.

DBA

Den Blå Avis er en søgeportal der primært er kendt hos danskerne for at være det sted hvor vi kan finde en brugt genstand til nogle billige penge. Det er dog også en markedsplads for fast ejendom og derfor ligger alle vores emner også her.

Bolighandel.dk

Bolighandel.dk er en boligportal der primært anvendes af de advokater som er tilsuttet foreningen af danske bolig advokater i danmark. Bolighandel.dk blev stiftet i 2013 og kom på markedet i marts 2014. Her kan du bl.a. søge efter bolig i en database som indeholder stort set alle boliger til salg i Danmark og således også emner fra WEBm2.

Keybo.dk

Keybo.dk er en boligportal som samler alle boliger der også vises på boligsiden.dk. Den er ikke så stor og så anvendt som boligsiden.dk eller boliga.dk, men også her annonceres alle vores emner.

Boligportalen

BoligPortal blev etableret i 1999 for at gøre det nemmere for lejere og udlejere at komme i kontakt med hinanden. I dag tilbyder BoligPortal langt mere og henvender sig både til lejere og udlejere, købere og sælgere. BoligPortal har idag kontakt med mere end 365.000 månedlige besøgende. Boliger på WEbm2 annonceres også på BoligPortalen.

Gul og Gratis er en søgeportal der primært er kendt hos danskerne for at være det sted hvor vi kan finde en brugt genstand til nogle billige penge. Det er dog også en markedsplads for fast ejendom og her kan vi mod et tillæg også annoncere din bolig.

Fotoydelser, tekster, droner, 3D mv

Zigna

Zigna er en innovativ on-demand fotovirksomhed, der tilbyder professionelle fotoløsninger og kreative boligbeskrivelser til ejendomsmæglere i Danmark, USA og i Thailand. Vores dygtige team af fotografer og tekstforfattere står klar til at tage flotte billeder samt forfatte boligbeskrivelser i højeste kvalitet. Vores markedsføringssystem er brugervenligt, og er samtidig integreret med alle kendte mæglersystemer.

Zentuvo

Zentuvo blev grundlagt i Norge i år 2000 og er i dag repræsenteret i alle de nordiske lande, samt UK. Vi er en af Skandinaviens ledende leverandører af ejendomsfotografering og andre visualiseringsydelser til ejendomsmæglerbranchen og boligsælgere. 

Esoft

Esoft systems leverer innovative markedsføringsløsninger, som gør det lettere at være ejendomsmægler. Vi udvikler hele tiden nye produkter, der giver konkurrencefordele til de ejendomsmæglere, som samarbejder med os – og vi videreudvikler og forbedrer løbende vores eksisterende produkter.

NIG Group

N.I.G. is the first Google Trusted Agency in Scandinavia, we offer market-leading visualization concepts worldwide – with a focus on Google’s technologies in 360 Virtual Reality. N.I.G. is also certified by Traffic Authority as approved UAS operator drone agency in Category 2. This gives our clients access to professional skyviews, aerial photos and video in the best quality.

VRM

VRM: I stedet for gammeldags online værktøjer og medier såsom billeder, plan-tegninger og video, så giver 3D VR modeller en ægte indsigt i hvordan det er at være tilstede. Og det er super nemt at bruge, da vi tager alt det tekniske arbejde. Vores 3D VR model produkter er så brugervenlige at en hver person med en nyere mobiltelefon, iPad eller computer kan gå på oplevelse i dine lokaler, hvis du gerne vil have dem "på besøg", også hvis de ikke har oplevet virtual reality før.

Da Silva
 

Om Da Silva, Hvis du vælger mig som din leverandør, får du 20 års erfaring i bonus. Jeg har siden 1996 været ansat i den kreative branche – og sprang i 2015 ud som selvstændig kommunikationsspecialist. Det, jeg kan, har jeg lært på reklamebureauer, interne marketing-, kommunikations- og brandingafdelinger i B2B- og B2C-virksomheder. Og i både en kommunal og regional afdeling, hvor jeg også havde ansvaret for ”noget med kommunikation”.

Øvrige

DSE

DSEmæglers hjemmeside, kan du på lige fod med boligsiden.dk søge på samtlige ejendomme til salg i Danmark. Annoncerne linker direkte til mæglers egen hjemmeside. På DSEmægler.dk har vi bestræbt os på at designe en søgefacilitet, der gør det nemt og overskueligt at søge og finde lige netop den eller de ejendomme, der bedst matcher dine valgte søgekriterier.

 

Børsen

Børsen er hele Danmarks erhvervsavis. Dagbladet Børsen er et datterselskab i den svenske mediekoncern Bonnier AB. Avisen har 148.000 læsere* og et oplag på 50.829 daglige eksemplarer**, mens borsen.dk har over 6,4 mio. besøg og knap 20 mio. sidevisninger om måneden.

Facebook

Facebook promoveringer er en mulighed for at annoncerer overfor Facebooks brugere og her kan vi tilbyde nogle meget billige og meget målrettede annoncer via vores egen Facebook side.

GoogleAdWord

GoogleAdWords er også en annonceringsmulighed som bliver mere og mere anvendt af boligejere for at få deres emne vist og eksponeret overfor potentielle købere når de f.eks. søger på Google. Yderst effektivt og meget målbart og meget fleksibelt og et prismæssigt billigt alternativ til den mere traditionelle avisannoncering.

Jyllandsposten

Jyllandsposten; Avis som udgives af et driftsaktieselskab, der også udgiver Politiken og Ekstra Bladet. Driftsaktieselskabet er resultatet af en fusion mellem Jyllands-Posten og Politikens Hus ved årsskiftet 2002/2003. 
Fondens fundats fastslår, at Jyllands-Posten skal udgives som en liberal og uafhængig avis. 

Nordjyske

Nordjyske Medier har en historie som går tilbage til 1767 og er dermed den næstældste medievirksomhed i DK. Vi er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion. Vi udgiver dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende og 28 lokale ugeaviser.

Politiken

Politiken er en advis som blev grundlagt i 1884 i København af Viggo Hørup, Edvard Brandes og Herman Bing. Der henvises til Politiken.dk for oplagstal mv.

E-nettet

I e-nettet skaber vi en mere simpel verden gennem digitalisering. Det handler ikke bare om at digitalisere informationer, men også at sætte strøm til processer. Udbyttet er større sikkerhed, færre manuelle opgaver og hurtigere ekspeditionstid. e-nettet har siden virksomhedens start i 1998 arbejdet med at udvikle og vedligeholde en moderne infrastruktur med et bredt informations- og serviceudbud til finanssektoren og boligmarkedets aktører. Dermed er e-nettet blevet finanssektorens integrationspunkt i kommunikationen med den offentlige sektor og et fælles kompetencecenter på ejendomsdataområdet.

Flexya

FlexyaMægler er et "alt-i-et" cloudbaseret boligsystem til ejendomsmæglere. Med Flexya får du alle de funktioner som du skal bruge i behandlingen af dine boligsager, som f.eks. automatiseret generering af Dansk Ejendomsmæglerforenings standarddokumenter, dokumentrum hvor alle sagens dokumenter gemmes, aktivt køberkartotek, CRM, workflow, eftersalgsmodul, notifikationer og meget meget mere.

Boligejer

Boligejer.dk Det tværoffentlige samarbejde bag Boligejer er etableret ud fra grundideen om, at det offentlige får mest value for money i form af flere og bedre tilbud til brugerne ved, at de relevante fagmyndigheder indgår i et samarbejde om videreudvikling og opdatering af Boligejer. Det er Boligejers ambition til stadighed arbejde videre med at tilbyde en state of the art tilgang til offentlige ejendomsdata, herunder ejendoms- og adressesøgning, med tilhørende støttefunktioner i form af guider, oversigter mm.