Sælg bolig

OPRET GRATIS PROFIL

Herunder ser du hvilke muligheder du senere har at vælge udfra når du vil sætte din bolig til salg

 

Start med at oprette din Gratis profil - bagefter kan du vælge hvilken løsning som passer dig bedst. Du bliver således ikke opkrævet noget beløb eller abonnement ved at oprette dig her.

Efter du har oprettet din gratis profil kan du når som helst frit vælge om du ønsker et selvsalg eller en helt almindelig mæglerpakke såfremt du skulle ønske at sætte din bolig til salg hos os:

Udfyld skemaet herunder - så opretter du en gratis profil og vi kontakter dig indenfor 24 timer med et uforpligtigende tilbud.

 

Jeg accepterer WEBm2´s GDPR og Cookieplugins ved oprettelse af min Gratis profil og at WEBm2 må kontakte mig med tilbud på formidling og salg af min ejendom. Mine data videregives ikke til 3. mand og sælges ikke videre. Mit samtykke kan altid senere tilbagekaldes.

TrustPilot5stjerner

Hvis du allerede ved hvilken af vores pakkeløsninger du er interesseret i kan du også vælge den direkte herunder

  Selvsalg Selvsalg Pro

I oversigten herover kan du se priserne på de forskellige pakker og ønsker du at se en specifikation af hvad de enkelte pakker indeholder kan du klikke direkte på oversigten - så kommer du til indholdet og specifikationen på den enkelte pakke.

 

Hvad enten du er førstegangssælger eller en mere rutineret én af slagsen, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvordan en salgsproces forløber. Der er nemlig meget, man som sælger skal være opmærksom på.

Vi vil her give dig et bud på forløbet:

ForløbTegningm4step [25/02/2021]

A. VURDERING

Det er vigtigt med en korrekt salgsvurdering hvis du som sælger skal opnå den størst mulige pris for din ejendom.

3 forskellige vurderinger?

Det er godt med flere vurderinger, men det er ikke nødvendigvis nogen garanti for en mere rigtig salgsvurdering af din ejendom. Dette skyldes primært mange ejendomsmæglere tilbyder dig en gratis salgsvurdering i håb om at få lov til at sælge din ejendom. Konkurrencen blandt mæglerne bliver derfor hvem som tør vurdere den højest og ikke nødvendigvis mest realistisk.

Et andet faktum er også, at jo højere salgsprisen er fra mægleren – desto lettere er det ligeledes at få et større salær (og som er det mægleren opnår hvis ejdommen kommer til salg hos ham/hende) da det typisk vil være provenuet ved salget – altså overskuddet du som sælger vil have fokus på. Dette er blot ikke altid tilfældet idet mange ejendomme bliver nedsat i udbudspris hvis ikke ejendommen sælges relativt hurtigt. Dette påvirker straks dit overskud og eftersom det sjældent medfører en særlig stor reduktion i salæret hos mægleren – har du som sælger både fået en lavere salgspris og nu muligvis også et højere salær end den mægler som ellers havde det billigste salær.

Du bør derfor som udgangspunkt vælge en realistisk udbudspris hvis du ønsker størst muligt overskud ved et salg!

SkiltMGratisSalgsvurdering [19/02/2021]

B. SALG

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker selvsalg eller salg via en ejendomsmægler.

Udover udgifterne som du kan læse mere om i næste afsnit – er det vigtigt at fokusere på hvem som kan klare opgaven bedst. Da du jo i sidste ende ønsker et salg og ikke blot have til salg!

HusTilSalg [19/02/2021]

HusSolgt [19/02/2021]

Du bør derfor gøre dig klart hvem købersegmentet er til din ejendom og hvor køber vil se efter ejendommen? Er det i den lokale ejendomsmæglerbutik eller er det på internettet? Er det i lokalavisen eller er det via en boligportal/hjemmeside? Findes køberen med drømmene på Facebook og ikke i Børsen eller et Boligmagasin?

Den absolut bedste og mest målrettede markedsføring behøver kun koste dig kr. 495,- pr md – et helt års internet annoncering koster således under kr. 6.000 – og sælger du allerede første måned har den kun kostet dig kr. 495,-. Det er blandt landets billigste og mest effektive markedsføring – den kan vi tilbyde dig.

Kontakt os på telefon 7025 7777 eller på info@webm2.dk så vil vi give dig et rigtig godt tilbud.

WEBm2 er 100% et online ejendomsmæglerfirma som har specialiseret os i at formidle fast ejendom via internettet. Vi ved at mere end 95% af samtlige købere i hele landet søger og finder deres kommende bolig på internettet.

Vi deler vores ejendomme med de øvrige mæglere via Boligsiden.dk og din ejendom bliver derfor også delt med køberkartotekerne hos vores kollegaer som EDC, Home, Nybolig, Danbolig m.fl. Du får derfor også adgang til køberne hos vores kollegaer – så hvorfor betale mere for det? Vi har Danmarks billigste salær og vi tilbyder Salærmatch hvilet betyder vi garanterer dig det laveste salær såfremt én af vores kollegaer kan give dig et bedre tilbud?

KoeberkartotekSVG [25/02/2021]

SalaerMatchSVG [25/02/2021]

Så kontakt os nu på 7025 7777 eller send os en mail på info@webm2.dk  Så giver vi dig et godt tilbud

Vi fokuserer alle vores ressourcer på, at sælge netop din ejendom til købere der allerede står registreret i kartotekerne eller som søger på internettet! Og IKKE med dyre butikker eller lokale annoncer i lokalavisen hver uge. Det er ganske enkelt både alt for dyrt og alt for ineffektivt i forhold til de muligheder vi har i dag.

Ekstra markedsføring – dette behøver heller ikke være dyrt. Social Media kampagne (SOME kampagne) er et glimrende alternativ for at skabe øget opmærksomhed hvis en køber f.eks. skal søges udenfor nærområdet de normalvis søger indenfor eller hvis der er tale om liebhaveri hvor der forsøges et salg via drømme!

SocialMedierIconSVG [25/02/2021] 

Et 100% effektivt og målrettet salg vil give dig det bedste og billigste salg og vil samtidig spare dig for unødige omkostninger der ikke gavner dig eller køber.

Se dine valgmuligheder for et salg via internettet med WEBm2 her – uanset om du ønsker selvsalg eller en 100% mæglerløsning

Se mulighederne her

Selvsalg Selvsalg Pro

Vi ønsker at være sælgernes foretrukne online ejendomsmæglerfirma og vil guide dig gennem dit salg -uanset om du vælger vores selvsalgsløsning eller du vælger vores mæglerløsning.

Kontakt os på tlf 7025 7777 eller på mail info@webm2.dk vi sidder klar til at hjælpe dig.

C. UDGIFTER

Hvis du vælger at sælge din ejendom på egen hånd, kan du spare en betydelig sum penge i sammenligning med salg gennem en ejendomsmægler. Ved selvsalg kan du nemlig holde salgsudgifterne nede på cirka 10-25.000 kroner, mens det nemt kan koste 100.000 kroner at få en ejendomsmægler til at foretage salget (bolius.dk).

Omvendt skal du ved selvsalg lægge både tid og kræfter i at få salgspapirer, markedsføring med mere i orden – noget vi som ejendomsmæglerfirma også kan tilbyde, hvis du vælger at sælge din bolig gennem os.

Du kan læse mere om overvejelserne vedrørende selvsalg her Læs mere om selvsalg her

D. HVORDAN OPNÅR JEG DET DET STØRSTE OVERSKUD VED MIT SALG?

Det bedste og største overskud opnår du ved at følge de 3 første step og at den rigtige udbudspris OG valg af ejendomsmægler fastlægges fra starten af.

Dette vil give dig som sælger størst mulig antal besøg fra potentielle købere til din ejendom og derfor er det også vigtigt der fra starten af er valgt den rigtige salgsstrategi som er din ejendom udbydes på alle platforme og ikke f.eks. kun boliga eller anden mindre platform og portal med begrænset besøg fra potentielle købere. Her er det vigtigt du overvejer en løsning hvor boligsiden.dk indgår idet dette er den absolut største af alle boligportaler i Danmark.

Vi står klar til at hjælpe dig gennem alle faser af din kommende ejendomshandel og vi hjælper dig hele vejen til du har solgt.

Kontakt os nu på telefon 7025 7777 eller på mail info@webm2.dk så er du allerede godt på vej til at få solgt!