Persondatapolitik

Persondatapolitik

Ved at benytte WEBm2.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. WEBm2.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på hjemmesiden.

WEBm2 A/S refereres i denne politik til, som; WEBm2, "siden", hjemmesiden, service(n), WEBm2.dk.

Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis denne datapolitik ikke kan accepteres, bedes du undlade at bruge vores service.

Hos WebM2 indsamler vi, og benytter, information omkring vores besøgende, samt kunder, til statistiske formål. Vi gemmer, af sikkerhedsmæssige årsager, al data i op til 6 måneder - alt efter hvordan vi kategorisere den indsamlede information. Data indsamlet på WebM2.dk kan blive delt med vores samarbejdspartnere til f.eks. at målrette annoncer netop til dig.

Dine data vil på ingen måde blive videregivet til tredje part uden dit udtrykkelige samtykke.

Hvilke data indsamler- og behandler WebM2?
Som udgangspunkt kan du benytte vores service (WebM2.dk), uden at fortælle os hvem du er eller give nogen form for personlige oplysninger om dig selv. WebM2.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du .feks. opretter dig som kunde, foretager ændringer af din konto eller bruger nogle af sidens (webm2.dk) funktioner.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på WebM2.dk videregives kun til virksomhedens (WebM2 A/S) interne afdelinger, udvalgte- og betroede tredjemænd, der kan benytte dine oplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt samt forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

Hvor lagres mine personoplysninger?
Dine personoplysninger lagres på sikre servere i hhv. Danmark og Frankrig. Nogle personoplysninger administreres af tredjepart (databehandler), som behandler oplysninger på WebM2 A/S' vegne i henhold til denne persondatapolitik.

Betaling:
Vi benytter ePay som vores betalingsleverandør. Pengene bliver hævet fra din konto via PBS. Dine kontooplysninger fremsendes vha. SSL (Secure Socket Layer). Det betyder, at al information sendes via en sikker forbindelse, og at dine oplysninger ikke kan læses af 3. part.