Orkidevej 14

Kås (eller Kaas) er en by i Vendsyssel med 2.355 indbyggere (2022), beliggende 22 km syd for Løkken, 20 km nordøst for Brovst og 7 km nordvest for kommunesædet Aabybro. Byen hører til Jammerbugt Kommune og ligger i Region Nordjylland. I 1970-2006 hørte byen til Pandrup Kommune.I Kaas finder du farverige blomsterbede, et sprudlende springvand og hyggelig belysning på midtbyens torv. Og op mod højtider kan du opleve Kaaspyntet helt ekstraordinært op med både påskeæg af byens dagplejebørn og hyggelig julebelysning langs husenes gavle.Her finder du også altid et nyt projekt eller et arrangement under opsejling - gør et godt kup til et af byens bagagerumsmarkeder, eller ta’ nissehuen på og kom i julestemning til det årlige julemarked.
Indkøb: Kaas har forskellige dagligvare- og udvalgsbutikker, og mindre end tre kilometer til Pandrup, som har en attraktiv handelsgade. SkoleSkolecenter Jetsmark består af to afdelinger på hver sin matrikel, henholdsvis Pandrup og Kaas afdelingen.Pandrup har 0.-3. klasse og Kaas har 4.-9. klasse samt specialtilbud.ForeningslivIdrætscenter Jetsmark danner rammen om et aktivt idræts- og foreningsliv. Der er svømmehal, motionscenter, idrætshaller og idrætsbaner af forskellig art.
BOLIGEN
Indgang til boligen kan ske enten via hoveddøren eller via bagdøren. Fra Hoveddrøen træder du ind i en rummelig entre med klinker og gulvvarme, Adgang til soveværels og stort badeværelse samt stuen.Soveværelset med parketgulv, hvidpigmenteret listeloft og skabsvæg holdt i hvidt. Bagdøren leder dig ind i bryggerset. Her findes klinker på gulvet og godt med skabsplads holdt i hvidt.Stue med parketgulv, hvidpigmenteret listelofter, vandskurede murstensvægge og udgang til dejlig lukket gårdhave med mindre havebassin med springvand.Dejligt mindre elementkøkken med gulvvarme der vender ud mod den lukkede vej og parkeringspladsen. Der er i øvrigt et mindre afgrænset område med spiseplads ind mod stuen og som vender ud mod haven.Mindre værelse med indbygget skab og egen udgang til gårdhavenLækkert badeværelse med sep. bruseniche og gulvvarme.

Bestil materiale
Du modtager automatisk materialet pr. email indenfor få minutter.
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Bestil fremvisning
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Giv et bud

Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.